Kussens voor buurtbanken Molenwijk

Openbare ruimteWijkbudget

In de Molenwijk staan houten buurtbanken. De banken dragen bij aan onderling contact tussen bewoners. Er wordt ook dankbaar gebruik gemaakt van de leuke zitopstelling. De banken, die verrijdbaar zijn, zijn gemaakt van steigerhout. Alleen zit dat voor niet iedereen even comfortabel. Daarom is er een aanvraag ingediend bij de Wijkraad Katwijk aan den Rijn voor kussens.

Wijkraad Katwijk aan den Rijn juicht dit soort initiatieven van harte toe. “Op deze manier wordt er meer aan de onderlinge verbondenheid gewerkt. Als daar wat kussens bij kunnen helpen om het ook tegelijkertijd een comfortabel samenzijn te laten zijn, dan is dat mooi”, aldus Anita Laterveer van de Wijkraad. Daarom heeft de Wijkraad de weerbestendige kussens gesponsord. We hopen dat er nog veel gebruik van gemaakt zal worden!

Wilt u ook een budgetaanvraag doen voor een maatschappelijk project in de wijk? 
Klik dan op onderstaande button.

Meer nieuws