Vrolijke muurschildering dankzij bijdrage Wijkraad

NieuwsOpenbare ruimteWijkbudget

Nadat Tineke Berkheij lid was geworden van de Wijkraad Katwijk aan den Rijn, wilde ze wat in haar wijk Koestal doen. Er was een lege garagemuur, bij een knikkerpleintje voor kinderen, in de Prinses Beatrixlaan. Daar wilde ze graag een muurschildering op laten zetten. 

Enquête

Dunavie, de eigenaar van de muur, gaf na een positieve enquête toestemming om de muur te beschilderen. Marleen Dijkdrent, een wandschildering-expert van In-kleur, werd uitgekozen om deze muurschildering te realiseren.

Bloemenboeket

Er werd een fleurig ontwerp gemaakt en met behulp van budget vanuit Wijkraad Katwijk aan den Rijn kon de muurschildering gerealiseerd worden. In 2018, maakte Marleen het bloemenboeket, wat bestaat uit blauwe hortensia, gele lelie, rode klaprozen en ranonkels. Omlijst door een blauwe rand.

Knikkerpleintje

Het knikkerpleintje werd weer van een zitplank voorzien zodat de kinderen uit de buurt er weer gebruik van konden maken. De vrolijke muur is een aanwinst voor de buurt en voor de vele passanten die door de wijk Koestal komen. Gerealiseerd dankzij de Wijkraad.

Meer nieuws