Wijkraad ondersteunt goede doel Handwerkgroep

NieuwsProjectenWijkbudget

In de Roskam zijn dames van een handwerkgroep voor het tweede jaar aan de slag gegaan om hartkussens te maken voor het goede doel. De kussens zijn namelijk bestemd voor vrouwen om de pijn, die na een borstoperatie nog vaak aanwezig is, te verlichten. De Wijkraad vindt dit zo’n mooi initiatief dat ze voor de tweede keer dit project ondersteunt met een donatie.

Vorig jaar produceerde het Katwijkse handwerkgroepje in korte tijd maar liefst 150 hartkussens. Dat werd mede gemaakt door een donatie van de Wijkraad Katwijk aan den Rijn. Cor de Mooy, lid van deze raad, vond het een mooi initiatief en ook dit jaar was zijn team bereid om te doneren voor de aanschaf van de stoffen en de vullingen. ‘Toen Netty mij ook dit jaar weer belde, hebben wij als wijkraad weer graag de knip voor dit mooie doel getrokken.’

Lees het hele verhaal (door Piet van Kampen) op Alles over Katwijk door op onderstaande link te klikken.

Trots tonen enkele handwerksters hun product. | Foto: PvK Foto: Piet van Kampen

Meer nieuws