Informatiebijeenkomst in De Roskam over geluidsschermen N206

ProjectenVerkeer en Veiligheid

Op dinsdag 21 februari a.s. organiseert de provincie Zuid-Holland een derde informatiebijeenkomst over de geluidsschermen langs Tranendal.  De bijeenkomst wordt gehouden in de Roskam. Geïnteresseerden dienen zich van te voren even aan te melden. Tijdens de informatiebijeenkomst wordt voorkeursvariant gepresenteerd en toegelicht en is er genoeg ruimte om vragen te stellen. 

De geluidsschermen langs Tranendal komen voort uit het project R-net corridor Leiden-Katwijk-Noordwijk. De informatiebijeenkomst is een vervolg op de bijeenkomsten van 31 mei en 8 november 2022, waarin samen met de aanwezigen gekeken is naar de verschillende mogelijkheden voor het bouwen van een geluidsscherm. Tijdens de bijeenkomst van 8 november 2022 is een voorkeursvariant naar voren gekomen, die de afgelopen maanden verder is uitgewerkt. 

Wilt u bij de informatiebijeenkomst aanwezig zijn? Meldt u zich dan aan door een mail te sturen naar [email protected]. De informatiebijeenkomst begint om 19.00 uur en is om 20.30 uur afgelopen.

Meer nieuws