Plan Beweegtuin Park het Mallegat komt in beweging

NieuwsOpenbare ruimte

Er zijn nieuwe stappen gezet in de ontwikkeling van de beweegtuin/sportpark Park het Mallegat. Gemeente Katwijk, Welzijnskwartier, bewoners en Wijkraad Katwijk aan den Rijn zijn op donderdag 9 juni bij elkaar gekomen voor een constructief overleg. Er zijn door de gemeente Katwijk concrete toezeggingen gedaan.

Annemarie van der Plas van gemeente Katwijk hield een presentatie naar aanleiding van de laatste bezichtiging in het park. Een extern bureau is ingeschakeld om alle uitgangspunten in te tekenen om zo op termijn een beter visueel beeld te geven van wat het kan gaan worden.

Tijdens de (derde) vergadering werd aangegeven dat er nu wel doorgepakt moet gaan worden. Afgesproken is dat de gemeente Katwijk nu enkele weken de tijd heeft om alles op een rijtje te zetten zodat in een kleiner gezelschap half juli een definitief plan voor fase 1 (kindergedeelte) vastgesteld kan worden. 

Hierna zal alles in kaart worden gebracht en zullen de bewoners van de wijken Schutterswei, De Blekerij en de Noordwijkerweg op de hoogte gebracht worden. Dat zal rond eind augustus, begin september plaatsvinden. Daarna kan het plan voor fase 1 definitief gemaakt worden. Afhankelijk van levertermijnen kan er dan ook met de uitvoering begonnen worden.

Hou de website van Wijkraad Katwijk aan den Rijn in de gaten voor de voortgang van het project.

Meer nieuws