Feestelijke opening hernieuwd Park Mallegat!

NieuwsOpenbare ruimteProjecten

Park het Mallegat is klaar en dat wordt gevierd met een officiële opening op vrijdag 12 april 2024 vanaf 16.00 uur. De opening vindt plaats door wethouder Jacco Knape. Ouders en kinderen uit de wijk worden van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Voor de kinderen is er ook een leuke verrassing!

Meedenken

De vernieuwing van Park het Mallegat is vorig jaar september gestart. Tegels en asfalt werd verwijderd, fietspaden vernieuwd en er werden nieuwe bomen gepland en beweegtoestellen geplaatst. De gemeente Katwijk heeft jongeren betrokken bij het meedenken hierin.

Gebruikszones

Park het Malletgat is verdeeld in gebruikszones. De werkgroep, waar ook verschillende bewoners in zaten, heeft gekeken naar de huidige functies in het park. De zones moeten bijdragen aan een prettig gebruik voor iedereen.

Impressie

Meer nieuws