Wijkraad schenkt Boemerang €1600,-

NieuwsWijkbudget
Lisa en Suzan,vrijwilligers van De Boemerang samen met twee wijkraadsleden Jan Plug en Huig van Duijn

Wijkraad Katwijk aan den Rijn heeft een bedrag van 1600 euro geschonken aan De Boemerang. De jeugdsociëteit achter de Open Hofkerk bestaat inmiddels 50 jaar. De Wijkraad feliciteert de organisatie ook met deze bijzondere mijlpaal. De blijk van waardering komt ook voort uit de jarenlange inzet om toegankelijke activiteiten laagdrempelig aan te bieden. Mede door deze bijdrage kan het jubileum jaar toch nog feestelijk worden gevierd.

In verband met de Corona maatregelen kunnen er helaas op dit moment nog weinig activiteiten worden georganiseerd. Nadat deze maatregelen worden opgeheven, willen de vrijwilligers zich weer inzetten voor de bezoekers en buurtbewoners. Met het geschonken bedrag wordt het mogelijk om de nodige live muziek te programmeren. Uiteraard is dat altijd een goede reden om elkaar weer te ontmoeten en bij te praten. Natuurlijk zijn deze activiteiten straks weer vrij toegankelijk voor publiek en belangstellenden.

Over de Boomerang

De boemerang heeft een rijke geschiedenis. Het begon allemaal in 1971 toen door vrijwilligers van de Open Hof kerk in Katwijk het idee kwam om een centrum voor de jeugd te openen. Met beperkte middelen werd er begonnen om activiteiten te organiseren voor de jeugd.

Eind jaren tachtig is er begonnen met de nieuwbouw van het centrum. De jeugd heeft nu echt een eigen plek in Katwijk aan de Rijn. Na vele jaren van verschillende vrijwilligers en besturen is “De Boemerang” nog steeds een begrip in Katwijk.

Wilt u ook een budgetaanvraag doen voor een maatschappelijk project in de wijk? 
Klik dan op onderstaande button.

Meer nieuws